Κιναλ Πασοκ / Εκλογές 2019: Ο Νίκος Παπανδρέου / Γράφει ο ηλίας παναγιωτακάκος πρόταση μου:

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εφημερίδα μακεδονία και στο δημοσιογράφο βαγγέλη στολάκη, έδωσε η πρόεδρος του κιναλ, φώφη γεννηματά. Η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά, μίλησε στην εκπομπή για τις εκλογές στο κιναλ, το πασοκ αλλά και την αλλαγή. Ελλάδα χωρίς πασοκ δεν γίνεται, ανέφερε ο ανδρέας λοβέρδος κατά την ομιλία του στην κε του κιναλ. Φώφη γεννηματά, ανδρέας λοβέρδος, νίκος ανδρουλάκης και χάρης καστανίδης, διεκδικητές της ηγεσίας στις κρίσιμες εσωκομματικές εκλογές του . «τον πρώτο λόγο τον έχουν τα μέλη του πασοκ» το κιναλ απαντάει για τα παπούτσια μπασοκ (11/9/21).

«τον πρώτο λόγο τον έχουν τα μέλη του πασοκ» το κιναλ απαντάει για τα παπούτσια μπασοκ (11/9/21). Τα «βαριά χαρτιά» του πάλαι
Τα «βαριά χαρτιά» του πάλαι from ekefalonia.gr
«τον πρώτο λόγο τον έχουν τα μέλη του πασοκ» το κιναλ απαντάει για τα παπούτσια μπασοκ (11/9/21). Αυτό είναι το δίλημμα των εσωκομματικών εκλογών που διενεργεί το κίνημα αλλαγής, όπως υποστηρίζει ο ανδρέας λοβέρδος. Εξ όσων καταλαβαίνουμε, αν ο ανδρέας λοβέρδος κερδίσει την ηγεσία του κιναλ, σκοπεύει να επαναφέρει το πασοκ. Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εφημερίδα μακεδονία και στο δημοσιογράφο βαγγέλη στολάκη, έδωσε η πρόεδρος του κιναλ, φώφη γεννηματά. Την επιστροφή στο πασοκ θεωρούν ως μόνη λύση για το κίνημα αλλαγής, δύο παλαιά στελέχη του κόμματος, οι λουκάς αποστολίδης και λευτέρης . Γράφει ο ηλίας παναγιωτακάκος πρόταση μου: Το δίλημμα που έθεσε ο λοβέρδος σε στελέχη και η απάντηση που πήρε (βίντεο). Ελλάδα χωρίς πασοκ δεν γίνεται, ανέφερε ο ανδρέας λοβέρδος κατά την ομιλία του στην κε του κιναλ.

Εξ όσων καταλαβαίνουμε, αν ο ανδρέας λοβέρδος κερδίσει την ηγεσία του κιναλ, σκοπεύει να επαναφέρει το πασοκ.

Ο ανδρέας λοβέρδος, που είναι ένας από . Την επιστροφή στο πασοκ θεωρούν ως μόνη λύση για το κίνημα αλλαγής, δύο παλαιά στελέχη του κόμματος, οι λουκάς αποστολίδης και λευτέρης . «τον πρώτο λόγο τον έχουν τα μέλη του πασοκ» το κιναλ απαντάει για τα παπούτσια μπασοκ (11/9/21). Το δίλημμα που έθεσε ο λοβέρδος σε στελέχη και η απάντηση που πήρε (βίντεο). Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εφημερίδα μακεδονία και στο δημοσιογράφο βαγγέλη στολάκη, έδωσε η πρόεδρος του κιναλ, φώφη γεννηματά. Αυτό είναι το δίλημμα των εσωκομματικών εκλογών που διενεργεί το κίνημα αλλαγής, όπως υποστηρίζει ο ανδρέας λοβέρδος. Η νέα αρχή σαν σύνθημα του 2021 από τον συριζα θυμίζει το σύνθημα του κιναλ του 2015 ενώ τα περί αλλαγής που αναμένεται να ενισχυθούν από την . Η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά, μίλησε στην εκπομπή για τις εκλογές στο κιναλ, το πασοκ αλλά και την αλλαγή. Φώφη γεννηματά, ανδρέας λοβέρδος, νίκος ανδρουλάκης και χάρης καστανίδης, διεκδικητές της ηγεσίας στις κρίσιμες εσωκομματικές εκλογές του . Ελλάδα χωρίς πασοκ δεν γίνεται, ανέφερε ο ανδρέας λοβέρδος κατά την ομιλία του στην κε του κιναλ. Αναβολή των εκλογών στο πασοκ (κιναλ) με μεταβατικό πρόεδρο κοινής αποδοχής έως τις εκλογές με . Εξ όσων καταλαβαίνουμε, αν ο ανδρέας λοβέρδος κερδίσει την ηγεσία του κιναλ, σκοπεύει να επαναφέρει το πασοκ. Γράφει ο ηλίας παναγιωτακάκος πρόταση μου:

Την επιστροφή στο πασοκ θεωρούν ως μόνη λύση για το κίνημα αλλαγής, δύο παλαιά στελέχη του κόμματος, οι λουκάς αποστολίδης και λευτέρης . «τον πρώτο λόγο τον έχουν τα μέλη του πασοκ» το κιναλ απαντάει για τα παπούτσια μπασοκ (11/9/21). Ελλάδα χωρίς πασοκ δεν γίνεται, ανέφερε ο ανδρέας λοβέρδος κατά την ομιλία του στην κε του κιναλ. Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εφημερίδα μακεδονία και στο δημοσιογράφο βαγγέλη στολάκη, έδωσε η πρόεδρος του κιναλ, φώφη γεννηματά. Αυτό είναι το δίλημμα των εσωκομματικών εκλογών που διενεργεί το κίνημα αλλαγής, όπως υποστηρίζει ο ανδρέας λοβέρδος.

Γράφει ο ηλίας παναγιωτακάκος πρόταση μου: ΣΗΜÎ'ΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜÎ'ΤΩΝ - FLAG
ΣΗΜÎ'ΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜÎ'ΤΩΝ - FLAG from flagexperts.gr
Την επιστροφή στο πασοκ θεωρούν ως μόνη λύση για το κίνημα αλλαγής, δύο παλαιά στελέχη του κόμματος, οι λουκάς αποστολίδης και λευτέρης . Ελλάδα χωρίς πασοκ δεν γίνεται, ανέφερε ο ανδρέας λοβέρδος κατά την ομιλία του στην κε του κιναλ. Αναβολή των εκλογών στο πασοκ (κιναλ) με μεταβατικό πρόεδρο κοινής αποδοχής έως τις εκλογές με . Αυτό είναι το δίλημμα των εσωκομματικών εκλογών που διενεργεί το κίνημα αλλαγής, όπως υποστηρίζει ο ανδρέας λοβέρδος. Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εφημερίδα μακεδονία και στο δημοσιογράφο βαγγέλη στολάκη, έδωσε η πρόεδρος του κιναλ, φώφη γεννηματά. «τον πρώτο λόγο τον έχουν τα μέλη του πασοκ» το κιναλ απαντάει για τα παπούτσια μπασοκ (11/9/21). Το δίλημμα που έθεσε ο λοβέρδος σε στελέχη και η απάντηση που πήρε (βίντεο). Γράφει ο ηλίας παναγιωτακάκος πρόταση μου:

Ο ανδρέας λοβέρδος, που είναι ένας από .

Το δίλημμα που έθεσε ο λοβέρδος σε στελέχη και η απάντηση που πήρε (βίντεο). «τον πρώτο λόγο τον έχουν τα μέλη του πασοκ» το κιναλ απαντάει για τα παπούτσια μπασοκ (11/9/21). Η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά, μίλησε στην εκπομπή για τις εκλογές στο κιναλ, το πασοκ αλλά και την αλλαγή. Αναβολή των εκλογών στο πασοκ (κιναλ) με μεταβατικό πρόεδρο κοινής αποδοχής έως τις εκλογές με . Ελλάδα χωρίς πασοκ δεν γίνεται, ανέφερε ο ανδρέας λοβέρδος κατά την ομιλία του στην κε του κιναλ. Την επιστροφή στο πασοκ θεωρούν ως μόνη λύση για το κίνημα αλλαγής, δύο παλαιά στελέχη του κόμματος, οι λουκάς αποστολίδης και λευτέρης . Εξ όσων καταλαβαίνουμε, αν ο ανδρέας λοβέρδος κερδίσει την ηγεσία του κιναλ, σκοπεύει να επαναφέρει το πασοκ. Γράφει ο ηλίας παναγιωτακάκος πρόταση μου: Ο ανδρέας λοβέρδος, που είναι ένας από . Φώφη γεννηματά, ανδρέας λοβέρδος, νίκος ανδρουλάκης και χάρης καστανίδης, διεκδικητές της ηγεσίας στις κρίσιμες εσωκομματικές εκλογές του . Αυτό είναι το δίλημμα των εσωκομματικών εκλογών που διενεργεί το κίνημα αλλαγής, όπως υποστηρίζει ο ανδρέας λοβέρδος. Η νέα αρχή σαν σύνθημα του 2021 από τον συριζα θυμίζει το σύνθημα του κιναλ του 2015 ενώ τα περί αλλαγής που αναμένεται να ενισχυθούν από την . Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εφημερίδα μακεδονία και στο δημοσιογράφο βαγγέλη στολάκη, έδωσε η πρόεδρος του κιναλ, φώφη γεννηματά.

«τον πρώτο λόγο τον έχουν τα μέλη του πασοκ» το κιναλ απαντάει για τα παπούτσια μπασοκ (11/9/21). Φώφη γεννηματά, ανδρέας λοβέρδος, νίκος ανδρουλάκης και χάρης καστανίδης, διεκδικητές της ηγεσίας στις κρίσιμες εσωκομματικές εκλογές του . Εξ όσων καταλαβαίνουμε, αν ο ανδρέας λοβέρδος κερδίσει την ηγεσία του κιναλ, σκοπεύει να επαναφέρει το πασοκ. Ελλάδα χωρίς πασοκ δεν γίνεται, ανέφερε ο ανδρέας λοβέρδος κατά την ομιλία του στην κε του κιναλ. Την επιστροφή στο πασοκ θεωρούν ως μόνη λύση για το κίνημα αλλαγής, δύο παλαιά στελέχη του κόμματος, οι λουκάς αποστολίδης και λευτέρης .

Φώφη γεννηματά, ανδρέας λοβέρδος, νίκος ανδρουλάκης και χάρης καστανίδης, διεκδικητές της ηγεσίας στις κρίσιμες εσωκομματικές εκλογές του . ΣΗΜÎ'ΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜÎ'ΤΩΝ - FLAG
ΣΗΜÎ'ΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜÎ'ΤΩΝ - FLAG from flagexperts.gr
Αναβολή των εκλογών στο πασοκ (κιναλ) με μεταβατικό πρόεδρο κοινής αποδοχής έως τις εκλογές με . Εξ όσων καταλαβαίνουμε, αν ο ανδρέας λοβέρδος κερδίσει την ηγεσία του κιναλ, σκοπεύει να επαναφέρει το πασοκ. Η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά, μίλησε στην εκπομπή για τις εκλογές στο κιναλ, το πασοκ αλλά και την αλλαγή. Γράφει ο ηλίας παναγιωτακάκος πρόταση μου: Ο ανδρέας λοβέρδος, που είναι ένας από . Αυτό είναι το δίλημμα των εσωκομματικών εκλογών που διενεργεί το κίνημα αλλαγής, όπως υποστηρίζει ο ανδρέας λοβέρδος. Το δίλημμα που έθεσε ο λοβέρδος σε στελέχη και η απάντηση που πήρε (βίντεο). Φώφη γεννηματά, ανδρέας λοβέρδος, νίκος ανδρουλάκης και χάρης καστανίδης, διεκδικητές της ηγεσίας στις κρίσιμες εσωκομματικές εκλογές του .

Ελλάδα χωρίς πασοκ δεν γίνεται, ανέφερε ο ανδρέας λοβέρδος κατά την ομιλία του στην κε του κιναλ.

Γράφει ο ηλίας παναγιωτακάκος πρόταση μου: Η νέα αρχή σαν σύνθημα του 2021 από τον συριζα θυμίζει το σύνθημα του κιναλ του 2015 ενώ τα περί αλλαγής που αναμένεται να ενισχυθούν από την . Ελλάδα χωρίς πασοκ δεν γίνεται, ανέφερε ο ανδρέας λοβέρδος κατά την ομιλία του στην κε του κιναλ. Το δίλημμα που έθεσε ο λοβέρδος σε στελέχη και η απάντηση που πήρε (βίντεο). «τον πρώτο λόγο τον έχουν τα μέλη του πασοκ» το κιναλ απαντάει για τα παπούτσια μπασοκ (11/9/21). Ο ανδρέας λοβέρδος, που είναι ένας από . Εξ όσων καταλαβαίνουμε, αν ο ανδρέας λοβέρδος κερδίσει την ηγεσία του κιναλ, σκοπεύει να επαναφέρει το πασοκ. Αυτό είναι το δίλημμα των εσωκομματικών εκλογών που διενεργεί το κίνημα αλλαγής, όπως υποστηρίζει ο ανδρέας λοβέρδος. Αναβολή των εκλογών στο πασοκ (κιναλ) με μεταβατικό πρόεδρο κοινής αποδοχής έως τις εκλογές με . Φώφη γεννηματά, ανδρέας λοβέρδος, νίκος ανδρουλάκης και χάρης καστανίδης, διεκδικητές της ηγεσίας στις κρίσιμες εσωκομματικές εκλογές του . Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εφημερίδα μακεδονία και στο δημοσιογράφο βαγγέλη στολάκη, έδωσε η πρόεδρος του κιναλ, φώφη γεννηματά. Η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά, μίλησε στην εκπομπή για τις εκλογές στο κιναλ, το πασοκ αλλά και την αλλαγή. Την επιστροφή στο πασοκ θεωρούν ως μόνη λύση για το κίνημα αλλαγής, δύο παλαιά στελέχη του κόμματος, οι λουκάς αποστολίδης και λευτέρης .

Κιναλ Πασοκ / Εκλογές 2019: Ο Νίκος Παπανδρέου / Γράφει ο ηλίας παναγιωτακάκος πρόταση μου:. Αναβολή των εκλογών στο πασοκ (κιναλ) με μεταβατικό πρόεδρο κοινής αποδοχής έως τις εκλογές με . Το δίλημμα που έθεσε ο λοβέρδος σε στελέχη και η απάντηση που πήρε (βίντεο). «τον πρώτο λόγο τον έχουν τα μέλη του πασοκ» το κιναλ απαντάει για τα παπούτσια μπασοκ (11/9/21). Αυτό είναι το δίλημμα των εσωκομματικών εκλογών που διενεργεί το κίνημα αλλαγής, όπως υποστηρίζει ο ανδρέας λοβέρδος. Ο ανδρέας λοβέρδος, που είναι ένας από .